Samrådet i SPF Helsingfors

Inga danskvällar på AV i höst

Alla våra danslystna som väntar på att få svänga om på AV måste Samrådet nu göra besvikna. Dans betyder ju närkontakt. Innan läget klarnar med den befarade ”nya vågen” av covid-19 vore det ansvarslöst att ordna danstillställningar. Men vi ska inte misströsta. Vårsäsongen 2021 hoppas vi få dansa igen!

Också Samrådets övriga aktiviteter under hösten måste anpassas till coronasituationen.

Promenaderna ute i friska luften andra och fjärde måndagen varje månad kan naturligtvis ordnas. Första gången den 11 september klockan 13 är mötesplatsen huvudingången till biblioteket Ode.

Simningen med kaféträff på Allas Sea Pool sista måndagen i månaden uteblir tills vidare.

Seniorträff på Café Esplanad hoppas vi kunna ordna tre tisdagar under hösten: den 29 september, 27 oktober och 1 december.

Oktoberseminariet i samarbete med Folkhälsan under de äldres vecka planeras för tisdagen den 6 oktober och Svensk festdag på G18 för onsdagen den 4 november.

Planerna för Seniorträff, seminariet och festdagen är i dagens läge osäkra men pricka in datum i alla fall. Aktuell information ges efterhand i måndagsspalten Föreningar i Hbl, fredagens evenemangskalender i Radio Vega och på den här sidan.

Maj-Britt Paro