Samrådet i SPF Helsingfors

Svensk festdag på G18 direktsänds över nätet

Samrådets årliga höstfest Svensk festdag på G18 blir i år tillgänglig för alla! Publiken på plats måste tyvärr begränsas till fyrtio personer, men i stället sänds festen i sin helhet över nätet.

Det gäller bara att gå till Samrådets webbplats helsingfors.spfpension.fi och där klicka in sig på länken till festen. Programmet kan ses endast i direktsändning medan det pågår. 
   Festen inleds klockan 13 onsdagen den 4 november. Efter välkomstord av Samrådets ordförande Marianne Lindberg uppträder jazz- och popsångerskan  Bianca Morales. Språkforskaren, professor Marika Tandefelt föreläser kring temat Den finländska svenskans historia. Och så blir det show med Österbottens gåva till Svenskfinland, humorgruppen KAJ – Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård
   På grund av coronarestriktionerna måste publiken på G18 begränsas till fyrtio personer och därför krävs förhandsanmälan. Du som gärna vill uppleva det hela live, anmäl dig till Majlis Kvist, tfn 040-7540550. Det går också att e-posta anmälan till majliskvist35@gmail.com men ange då ditt telefonnummer.
   Adressen är G18, Georgsgatan 18. Vi följer coronareglerna och har ingen paus eller servering.